woensdag 11 september 2013

KWAAD

Zijn we weer. HerdenkING 12 jaar WTC-aanslag. Er is een hoop gebeurd in de tussentijd, voortgaande grootschalige invasies met veel politieke leugens en westerse olie-inpikkerij. Is het een samenzwering?
Concentreer me liefst op hoofdlijnen. AFleidende details en mis-informatie bevuilden de eerste generatie 9-11 films waarvan Loose Change het hardst gepromoot werd. Daarin zat misinformatie die daarna door mainstream grote massamedia vooral in tijdschriftartikelen weerlegd werd. Maar daarmee werd dan het hele verhaal van de tafel geveegd. Dat is onterecht. Ik denk dat het een Controlled Demolition is geweest. Het zwakke punt in die theorie is evenwel het plaatsen van bommen op elke etage, dat zou een vrij opvallend karwei zijn. Mogelijk is de missing link wat dit betreft: energiewapens. Want die zijn nu al officieel operationeel.

9-11 Mysteries is een relaxed gemonteerde film, dus met reflectieruimte. Gefocused op hoofdlijnen:
En als je die volgt dan blijken de officiele verhalen wel erg gammel te zijn. Met mediagepropageerde napraatmeningen voor de braafbetalende goedgelovigen. Hierbij mijn processering:
Voor de goede orde de blote feiten op een rij.
Hee diss niet om te dollen hoor, het is te belangrijk.
Deze vrijheidsstrijder bosst z'n rijm om hoofdlijnen te verspreiden.
Zo vermijden dat misleiding ons beleid zal blijven.

Begrijp de basis, geen vage praatjes.
Bommen in de basement, één technisch verhaaltje?
Ze kwamen naar omlaag met maximale versnelling.       
Haast rapper dan je maat op honderd meter kan rennen.

Stalen balken met  explosieve kracht eruitgeknald
En bijna alle beton verpulverd, zo ging dat die dag.
Veel versnipperde slachtoffers... Hoe dat kan?
Dat zou je willen achterhalen, zeker weten dus wat?!

Het staal werd hapklaar onmiddellijk afgevoerd
Door de ploeg van "Controlled Demolition", niet onderzocht
Wie gaf die opdracht voor schandadige zaken?
Even verder met de vragen om het verhaal af te maken.

Hoe kan die tweede toren nou als  eerste instorten?
Terwijl de kerosine grotendeels erbuiten ontplofte!
Showtime op T.V.: angst geactiveerd.
En ook W.T.C.-7 kwam plotsklaps naar benee.

Stalen wolkenkrabbers storten zomaar niet in.
Dit zijn wapens van masssamisleiding.
Het officiele verhaal is een complot-theorie.
Eén visite-kaartje van de Illusionati.               

Staat ge achter de invasies? Vind jij dat normaal?
Systematisch meebetalen aan wat destruktie veroorzaakt?                   
Openbaar voorgelogen, totalitair gemanipuleerd.
En de media speelt mee, joOo dat heb ik geleerd.

Door naar het Pentagon: een onbeschadigd gazon.
Je nooit afgevraagd mop HOE dat in godsnaam kon?
Turbulentie toch zou de boel omwoelen
Heb op het platform gewerkt, weet goed hoe dat zou voelen...

Geen spoor van een Boe-ing met tientallen tonnen schroot, joOo
Die  brokstukken ontbreken, het inslaggat was ongewoon
Klein waarschijnllijk is het een raket geweest?
En werd dit militaire ding afstandbestuurd eringesjeesd
Weetje ach, het is een heel lang verhaal.
Zal het even samenvatten: het heet land-verraad!
Lastig te bevatten, maar ze martelden maar raak.
Einde aan die waanzin, is dat teveel gevraagd?!
        
Kwaad, kwaad, ik zou kwaad kunnen wezen.
Kwaad, ik zou kwaad? kunnen wezen...
Kwaaaaaad!!!
Maar goed joh, ga liever wat beters beleven.


Schreef een paar jaar gelee voor een NOS-oproep mijn 9-11 ervaring neer. Nooit meer wat van gehoord. Maar het is mijn tekst, dus hierbij nogmaals:

Op 11 september 2001 was ik zo gedreven bezig met liefde bedrijven dat de wereld langs me heenvloog. Kreeg het nieuws wel mee maar had geen last van angst.

In de jaren erna leefde ik erop los, waardoor ik me ook toen niet erg met die verdoemde dag bezighield.
De focus van de wereld op oorlog en mijn eigen ontsporing begonnen onderweg echter steeds meer synchroon te lopen. Ik besloot om door de zure appel heen te bijten. Mijn onderzoek begon.

Geleid door intuitie en met gebruikmaking van gezond verstand, doolde ik rond op internet, printte publicaties uit en processeerde veel informatie, mis-informatie en afleidende details. Werd er niet vrolijk van, maar er kwam gaandeweg meer duidelijkheid in het hoe en waarom.

Kwam erachter dat het officiele verhaal een echte samenzweringstheorie was. Dat die torens toch zowat met de snelheid van de zwaartekracht neergingen, zogezegd door de kerosine maar die was bij het tweede vliegtuig spectaculair buiten de toren ontploft, terwijl deze toren wel als eerste instortte... Dat een ander stalen-constructie-WTC-gebouw (WTC-7) ook op dezelfde manier tot stof wederkeerde. Er klopte geen bal van.

Er waren dappere filmmakers zoals Michael Moore die duidelijk deel van een ander verhaal achter de schermen liet zien in Fahrenheit-9/11. Men probeerde eerst deze film buiten de grote theaters te houden. Daarna werd ie in mainstream-media aangevallen, waarbij focus verlegd werd naar zijn persoon en niet op filminhoud.
     Oliver Stone maakte mainstream "World Trade Center" waarvan de boodschap is dat het gebeuren de mensen dichter bij elkaar bracht. Positieve uitwerking! Ondertussen liet deze film ook de enorme ontploffingen in de kelder zien. Bommen die niks te maken hadden met vliegtuigen en in later officieel 'onderzoek' geheel genegeerd werden.
     "Loose CHange" werd in de ondergrondse internet-scene stevig gepromoot en kwam uiteindelijk op TV. Deze irritant gemonteerde film bevatte mis-informatie die vervolgens in de MSM werd gedebunked, daarmee het hele verhaal van tafel vegend, in het beste geval eindigend met "we weten het niet".
 
"Dat onzekere gevoel van onmacht". Precies dat wordt gebruikt als aanjager voor een oorlog, die meer dan een miljoen Irakezen het leven kostte. Daar hoor je amper wat over. De verhoudingen zijn zoek.
 
In de MSM werden welhaast klakkeloos de diktaten van onze 'leiders' overgenomen. Dat werd voor mij in de laatste 12 jaren ook steeds opvallender. Het spectrum van aanvullende waarneming is niet breed. Dit valt samen met een overname-patroon van media-conglomeraten in de handen van een klein aantal mensen die nu eenmaal aangestuurd worden door het ideaal van maximaal winstmaken. Daardoor blijft automatisch buiten beeld wat dat belang bedreigt.
 
De gebeurtenissen die na 11 september 2001 in een stroomversnelling raakten, hebben mij wakkerder gemaakt. Bewuster van doelen in m'n eigen leven. EN iets om over te klagen, want ik ben ook een NEEderlander.
 
De erfenis voor mij is dat ik niet meer geloof in een overheid die werkt met dwang. Heb me beseft dat het een heerschappijstructuur betreft. Ik stem op mezelf, verhef m'n stem en geef deze niet meer weg.

 

LAAT JE NIET GEKMAKEN. Laat je niet afleiden, misleiden, verleiden door goedvermomde vormen van slavernij. Leef vrijheid zoveel je kan! Dat is hart nodig want als ik nieuwe wetgeving mag geloven gaat het van kwaad naar erger...